La Diputació farà més segur el pas de la TV-2043 pel nucli d'Albinyana

La Diputació de Tarragona procedirà a buscar una solució per fer més segur per als vianants el pas pel tram de 150 metres de la TV-2043 al nucli del poble d'Albinyana. En aquest tram no hi ha voreres i per la carretera hi passen una mitjana de 1200 vehicles al dia.

 

Aquesta és una via molt transitada per vehicles i persones. Per un costat la carretera és utilitzada pel veïnat de Bonastre per anar cap al Vendrell o altres indrets de la comarca, i serveix també d'accés a les instal·lacions del parc aquàtic Aqualeón. D'altra banda, molt veïnat del poble passa a peu per aquest tram, ja que a la part baixa del poble hi ha ubicats diferents serveis com són el complex escolar, la farmàcia, un caixer, la parada del bus, la cooperativa agrària, el consultori mèdic, el jutjat o diferents establiments comercials.

 

La petició de l'alcaldia per aquesta millora es va fer a finals d'estiu amb la voluntat de fer més segur el pas per a les persones que utilitzen aquesta via. La Diputació, amb un escrit del diputat del Servei d'Assistència al Territori, Josep Masdeu, ja ha confirmat al consistori que s'inclourà la proposta d'itinerari segur en un projecte de millora puntual que es portarà a terme en diverses carreteres de la xarxa local del Camp de Tarragona i que es redactarà el 2019.