Francesc López i Marc Casellas, guanyen el Concurs de Pessebres d'Albinyana

Enguany el concurs de Pessebres que cada any organitza la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament d'Albinyana va tenir, en la categoria d'adults, ex aequo dos primers premis i dos segons. El Jurat qualificador format per membres del Grup Pessebrista del Vendrell va destacar l'originalitat i feina feta en els pessebres guanyadors en la present edició. Els guanyadors es van conèixer durant la rebuda dels Reis Mags de l'Orient a la Societat d'Albinyana dissabte passat.

El primer premi van ser els pessebres de Francesc López que va fer un pessebre reciclant un barraló i que va confeccionar el mateix pessebrista la majoria d'elements de l'escena del naixement i l'altre primer premi va ser per Marc Casellas que va fer un singular pessebre amb una acurada reproducció de l'ermita de Sant Antoni i el seu entorn muntanyenc.

 

 
1r premi concurs de pessebres Nadal 2018. Autor: Francesc López

 1er premi concurs de Pessebres 2018. Autor: Marc Casellas

 

Els segons premis van ser pels pessebres dels Germans Fontanals Juncosa i el de la família López-Monzón. En el mateix acte, es van lliurar els records de participació als sis participants en la Mostra Infantil de Pessebres.

 

2n premi concurs de Pessebres: Nadal 2018. Autor: Germans Fontanals Juncosa

2n premi concurs de pessebres Nadal 2018. Autor: Família López Monzón.