Seguim la pista de l’aigua? Aigües d'Albinyana premia als “petits investigadors” d’Albinyana

En marxa la 17a Edició del Concurs Digital Infantil entorn el microsite www.investigadorsdelaigua.cat

 

En aquesta ocasió Aigües d'Albinyana convida als més petits a convertir-se en investigadors, esbrinar d'on ve l'aigua que consumeixen cada dia i a on va després d'utilitzar-la.

 

21 de març de 2019

Aqualia, empresa que gestiona els serveis municipals d’aigua d’Albinyana, la Bisbal del Penedès i Sant Jaume dels Domenys, ja ha posat en marxa la 17a Edició del seu Concurs Digital Infantil que any rere any consciència i educa als més petits sobre el valor de l'aigua i el treball que suposa portar-la a les llars en quantitat i qualitat, així com retornar-la a la natura de forma sostenible.

 

En aquesta ocasió,  Aqualia convida als nens a convertir-se en investigadors, resoldre d'on ve l'aigua que consumeixen cada dia i a on va després d'utilitzar-la. En trobaran totes les peces necessàries per a dibuixar el llenç de detectiu, resolent una a una les pistes que li faran descobrir tota la veritat sobre el cicle integral de l'aigua.

 

Poden participar fins al 22 d’abril els nens i nenes de 3r i 4t de Primària dels municipis en els quals Aqualia presta servei. Els participants opten a aconseguir 10 premis individuals, 10 tauletes Samsung 7”, una per a cada nen guanyador; 250 premis per als nens finalistes, consistents cadascun d'ells en un rellotge smartwatch; i 1 premi col·lectiu per a una escola, consistent en una targeta de 1.000 euros per a material educatiu. El nom dels guanyadors es difondrà, a partir del 15 d'abril, a través de la web d’Aqualia (www.aqualia.com), en la pròpia web del concurs, en totes les oficines d’Aqualia i a través del compte de Twitter @ConcursoDMA.

 

El concurs infantil s'emmarca en el conjunt d'iniciatives que regularment desenvolupa Aqualia amb escoles, instituts i centres universitaris per a donar-los a conèixer les fases del cicle de l'aigua i educar en un ús i consum més responsable d'aquest recurs.

 

Per més informació:

Departament de Comunicació - Aqualia

comunicacion@aqualia.es 

www.investigadorsdelaigua.cat

@ConcursoDMA

@aqualia

Vídeo: https://youtu.be/e8Y562i4lMg