Quim Nin reelegit alcalde d'Albinyana

Quim Nin, el candidat a l'alcaldia d'Albinyana de Convivència va ser reelegit alcalde el passat dissabte per sis vots a favor (Convivència-Junts). L'altra candidatura presentada per la cap de llista del PSC, Maria Jesús Sequera va obtenir tres vots i hi va haver dos vots en blanc dels regidors d'ERC i Ciudadanos.

 

Amb una sala de plens atapeïda de públic, el ple de constitució del nou consistori es va fer dissabte a la una del migdia amb la presència dels onze regidors i regidores que conformen la corporació municipal. Es va formar la mesa d'edat constituïda com a regidor de més edat per Francisco Cohard i pel regidor més jove, Christian Maya, assistits pel secretari, Josep Gomis. Després d'efectuar la prometença o jurament del càrrec per part dels regidors – per imperatiu legal ho van fer dues regidores de Convivència i el regidor d'ERC- es va procedir a la votació del nou alcalde.

 

Després de ser escollit, prometre el càrrec i fer la presa de possessió, Quim Nin, va pronunciar un discurs institucional d'agraïment pel suport rebut arreu del municipi per part dels veïns i les veïnes. Va destacar que "Els homes i les dones que vivim al municipi formen una mena de trencadís on el valor principal és el conjunt. Som persones d'orígens diversos i diferents horitzons però que vivim sota el mateix cel i que junts compartirem el futur. Molts bategem al ritme del país. I ens disgustem i rebel·lem davant les evidents situacions injustes que veiem els últims temps".

 

EL nou alcalde va demanar més estima cap a un municipi dinàmic i carregat d'oportunitats i va allargar la mà a tots els grups polítics." Aposto per un diàleg sincer, sense demagògies ni populismes, entre totes les forces polítiques" En el seu parlament va destacar la bona feina feta pels regidors i regidores de l'anterior mandat que no repetiran.

 

Les paraules del primer discurs institucional del mandant de Quim Nin es van tancar amb la referència a l'orgull de ser fill de pagesos i al període que porta d'alcalde. "Algú podria pensar que, després dels anys que porto al capdavant del municipi, ja n'estic cansat. Res més lluny de la realitat. A cada nou compromís, repte o necessitat, creix la meva il·lusió per fer un municipi cada vegada millor, amb més serveis, infraestructures, més qualitat de vida, més obert, més bonic, més integrador, més humà. Treballem per tal que l'esperança sempre s'obri pas. Que el respecte i l'honestedat siguin, en tot moment, la nostra conducta".


Una vegada acabat el ple es va fer una foto a les portes de l'Ajuntament amb els membres de la corporació que hi haurà en aquest mandat al consistori albinyanenc.