Albinyana veurà arribar divendres la primera etapa de la Volta Ciclista al Penedès Júnior

Albinyana serà aquest divendres la meta de la primera etapa de la Volta Ciclista al Penedès Júnior, que organitza el Club Ciclista Catalunya-Barcelona.

 

El punt d’arribada serà a la carretera d'entrada del poble, a l’alçada del restaurant la Font de la Parellada. S’espera que la Volta arribi a Albinyana al voltant de les vuit del vespre.

 

La primera etapa sortirà de Llorenç del Penedès a 2/4 de 6 de la tarda i té un recorregut de 95 quilòmetres. Passarà per diferents nuclis de l’Alt Camp i del Baix Penedès com Rodonyà o Sant Jaume dels Domenys.

 

Hi ha inscrits més de 110 ciclistes, distribuïts en 16 equips de 7 corredors. La cursa té quatre etapes i acaba diumenge. La primera etapa és la de divendres, Llorenç-Albinyana, la segona etapa és dissabte al matí -una contrarellotge a Sant Sadurní d’Anoia- i el mateix dissabte a la tarda es fa la tercera etapa de 85 quilòmetres entre Sant Sadurní i l’Arboç. Diumenge es correrà la darrera etapa entre Vilafranca i el castell de Subirats de 120 quilòmetres.

 

L’Ajuntament d’Albinyana valora molt positivament que l’organització hagi triat el municipi en aquesta primera edició com a seu d’un final d’etapa. S’espera que aquesta competició arreli i es consolidi en el calendari ciclista català.