Més de 13 mil operacions en un any al caixer d'Albinyana

13.217 operacions s'han fet en el primer any de funcionament del caixer automàtic de darrera generació situat al carrer Carretera 12, a l'edifici de l'antiga escola d'Albinyana. Aquesta xifra constata l'ús reiterat i l'acceptació per part del veïnat, empreses i organismes públics que poden fer diverses gestions econòmiques amb total facilitat.

 

Els reintegraments en efectiu al llarg dels dotze mesos han estat més de 6.400 operacions mentre que s'han fet més de 2.500 actualitzacions de llibretes, 1.200 extractes de comptes i un miler llarg d'ingressos en efectiu. S'han fet també centenars de pagaments de rebuts i tributs i d'ordes de transferències.

 

Altres operacions fetes han estat la de recàrrega de mòbils, ingrés de xecs, consulta de saldo de targeta aliena i altres tipus de pagaments.

 

 

El caixer va ser una realitat a partir d'un conveni signat entre CaixaBank, la Diputació de Tarragona- BASE i l'ajuntament d'Albinyana que van assumir a parts iguals el cost del caixer. Per la seva part, CaixaBank va aportar la tecnologia i la instal·lació i es fa càrrec del manteniment. Per part de BASE ha adaptat tot el seu sistema de pagament perquè sigui efectiu a través d'aquest sistema.