El Nens del Vendrell tornen a la Plaça Major

Dissabte passat, la colla castellera els Nens del Vendrell van tornar a actuar per Festa Major a la Plaça Major d'Albinyana. Van fer una bonica actuació descarregant el 3 de 7, el 4 de 7, el 5 de 6 i van acabar amb un vano de cinc.

 

Moments abans de l'actuació els dos caps de colla de l'actual temporada, Daniel Doria i Francesc Huertas, en senyal d'agraïment a l'afició castellera local, van fer lliurament a l'alcalde, Quim Nin, i a la regidoria Rosa Ribas, d'un quadre amb les fotografies de la millor actuació feta mai per la colla vendrellenca.

 

L'actuació castellera es va fer dissabte en horari de tarda, a diferència de l'habitual actuació nocturna després del pregó. Aquest nou horari va agradar als responsables de la colla i es preveu que es consolidi en properes festes.

 

Com en altres anys, a la Plaça Major albinyanenca van acompanyar als de la camisa vermella vendrellenca, la colla els Nois de la Torre, que van descarregar el 4 de 6, el 3 de 6 per sota, el 3 de 6 amb pilar i un pilar de 4, preparant la seva pròxima sortida en pròpia plaça a la Festa Major a Torredembarra.

 

 La propera actuació castellera al municipi es farà diumenge al migdia al davant de l'Agrupació Recreativa de les Peces amb motiu de la Festa Major i anirà a càrrec de la colla els Bous de la Bisbal del Penedès.