LA MAREA PENSIONISTA PRESENTA LES SEVES REIVINDICACIONS

Representants de la Marea Pensionista del Baix Penedès han presentat aquest dilluns  a l'alcalde d'Albinyana les seves demandes en defensa de les pensions públiques i s'han compromès a treballar conjuntament en aspectes de fiscalitat i de serveis socials. La plataforma que la Marea de la comarca ha estat presentada a tots els responsables dels municipis del Baix Penedès.

 

Les demandes van des de donar suport als pensionistes que viuen sols per tal que puguin seguir mantenint la seva independència, accelerar els tràmits per accedir als beneficis de la Llei de Dependència, establiment de bo social en diferents serveis bàsics a totes les pensions inferiors al SMI, la millora dels serveis socials i l'estudi de bonificacions o reduccions de taxes i impostos municipals a aquelles situacions on a la llar només hi ha com a únic ingrés el de les persones pensionistes.

 

A la reunió hi van assistir també persones del municipi que formen part de la Marea. La voluntat de les dues parts és repetir les trobades al llarg de tot el mandat.