UN PESSEBRE FET AMB LLANA GUANYA EL CONCURS 2019

Un original pessebre, tot fet  amb llana, va resultar a criteri del jurat qualificador mereixedor  del premi especial  del tradicional concurs de pessebres que organitza l'àrea de Cultura de l'Ajuntament d'Albinyana durant les festes de Nadal. L'autor del pessebre va ser la senyora Maria Teresa Tejada Puentes.

En segon lloc van quedar dos pessebres també molt originals. L'un que recrea un paisatge rural local, amb una acurada disposició dels marges de pedra seca i una original barraca amb diferents camps de conreu fet pel veí de les Peces, Marc Casellas.  I l'altre un pessebre de grans dimensions fet per la veïna del Molí del Blanquillo, Teresa Parellada Cartró.

El jurat format un any més per membres del Grup Pessebrista del Vendrell va considerar també dos tercers premis a dos pessebres molt treballats. Un de Francesc López Escolar i  l'altre també handmade  fet per Neus Isidro, de Bonaterra, a partir de fer totes les edificacions, ponts, rius, arbres i altres elements reciclant paper. A criteri del jurat, en aquesta edició la qualitat de tots els pessebres que han participat  en categoria d'adults eren d'altíssima qualitat.  D'altra banda, també una dotzena de nens i nenes han pres part en la mostra de pessebres infantils.