MESURES EN L’ATENCIÓ AL PÚBLIC EN ELS SERVEIS MUNICIPALS

Davant el Pla de Prevenció de Contingències pel COVID-19 que s’apliquen als edificis i serveis municipals us informem dels que s'aplicaran a l’Ajuntament d’Albinyana

OFICINES MUNICIPALS

Es demana a la ciutadania que davant qualsevol consulta, demanda, tràmit o petició, s’adrecin a l’Ajuntament, bàsicament, per telèfon  trucant al 977 687818 o via telemàtica a/e:  aj.albinyana@albinyana.cat

En el cas puntual i imprescindible que es necessiti acudir personalment a les oficines municipals es seguiran els protocols amb relació a la distància de seguretat per evitar la propagació per contagi del Coronavirus.

 

Els horaris d’atenció seran de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i les tardes de dilluns i dimecres, de 4 a 6 hores. L’atenció els dissabtes, a partir de demà, serà de 10 a 12 hores.

AIGÜES D'ALBINYANA

A partir d’avui divendres, l’oficina d’Aigües d’Albinyana romandrà tancada al públic, inicialment, fins al dia 1 d’abril. Els abonats tenen a disposició el telèfon d’atenció al client gratuït 900 81 40 81, l’oficina virtual, l’app i el mail del servei aqualiaalbinyana@fcc.es

SERVEIS SOCIALS BÀSICS

A partir d’avui, tota l’atenció feta des de Serveis Socials es farà telefònicament. Des del mateix Servei es trucarà a totes les persones usuàries que tenien citació i faran una primera atenció telefònica en tots els casos. Les accions que no puguin quedar resoltes per telèfon es reprogramaran passat el mes de març.

Qualsevol persona que necessiti el Servei pot trucar a l’Ajuntament al 977 687818. Des d’allí es canalitzaran les demandes cap a les persones professionals que presten l’atenció.

ARQUITECTURA I ENGINYERIA MUNICIPAL

A partir d’avui, tota l’atenció dels serveis d’Arquitecte o Enginyer Municipal serà prestat únicament per via telefònica o per mitjans telemàtics.

TANCAMENTS D'ESPAIS MUNICIPALS

Romandran tancats els quinze dies vinents els espais municipals que acullen activitats públiques o privades (Sala Polivalent, Espai Jove, Centre de Serveis a la Gent Gran, Centre Cívic.).