EL PLE APROVA PER UNANIMITAT EL MANIFEST PER A LA RECUPERACIÓ ECONÒMICA DEL BAIX PENEDÈS

L'Ajuntament d'Albinyana ha celebrat aquesta tarda el primer Ple municipal en format telemàtic de la història. Aquesta sessió s'ha fet  a conseqüència de la situació derivada de l'estat d'Alarma per la Covid-19. També ha estat la primera sessió per al nou secretari-interventor, el senyor Manel Martínez.

El Ple ha començat amb un minut de silenci en record a les persones que han perdut la vida per la malaltia de la Covid-19 i amb la lectura  d'una Declaració Institucional avalada per totes les formacions polítiques.

La unanimitat ha presidit tota la sessió. Tots els acords adoptats ho han estat amb el vot a favor de les quatre formacions polítiques que hi ha al Ple d'Albinyana.

S'ha  aprovat l'adhesió de l'Ajuntament a la Comissió Central de Subministraments de la Generalitat que gestiona un sistema d'adquisicions centralitzades de béns i de serveis. També una modificació de l'ordenança de la taxa de recollida d'escombraries i de les bases d'execució del pressupost. 

El Ple ha aprovat per unanimitat donar suport al Manifest dels alcaldes i alcaldesses del Baix Penedès, on es demana l'atenció de la Generalitat per la complicada situació econòmica, laboral i social generada per la Covid-19.

El Manifest concreta les demandes en quatre àmbits: Sanitat, Mobilitat, Ajuts Social i Ocupació. 

En aquest Ple, ha donat compte de  la renúncia voluntària el regidor Eduardo Luis Cervera Hidalgo.